Over Groeiconfetti 

 

 

Iris HarteminkOntstaan

In het voorjaar van 2018 belandde ik tijdens een boswandeling op een plek waar de grond bezaaid lag met glinsterende, gekleurde confetti van plastic. Mooi? Ik vond van niet. Deze confetti zou nooit vergaan en als natuurliefhebber werd ik daar niet vrolijk van. Dit moest anders! In mijn gedachten ontstond het idee van composteerbare confetti. Hierdoor kwam ik op het spoor van confetti van groeipapier (papier waarin zaden zitten). Zo ontstond uiteindelijk ook de naam van mijn bedrijf: Groeiconfetti.

 

Groen en vrolijk

In de confetti van Groeiconfetti zitten zaden van bloemen. Plant je de confetti in de aarde, dan komen de zaden tot bloei. Je geeft dus iets terug aan de natuur. Een mooie gedachte! Groeiconfetti heeft als missie de wereld wat groener en vrolijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan het opvrolijken van een (tuin)feestje of zet de confetti in als kleurrijk uitdeelcadeautje/relatiegeschenk. Met na een paar maanden een leuke herinnering, in de vorm van bloemen. 

 

Vraag?

De producten van Groeiconfetti zijn voortdurend in ontwikkeling. Mis je iets in het aanbod of heb je een vraag over (de uitvoering van) een product, neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!

 

Hartelijke groet, 

Iris Hartemink

 

 

© 2018 - 2024 Groeiconfetti | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel