Over Groeiconfetti 

 

 

Iris HarteminkOntstaan

In het voorjaar van 2018 belandde ik tijdens een boswandeling op een plek waar de grond bezaaid lag met glinsterende, gekleurde confetti van plastic. Mooi? Ik vond van niet. Ik begreep meteen dat deze snippers nooit zullen vergaan en als natuurliefhebber werd ik hier niet vrolijk van. Dit moest anders kunnen! In mijn gedachten ontstond het idee van composteerbare confetti. Hierdoor kwam ik op het spoor van confetti van groeipapier. En zo ontstond uiteindelijk ook de naam van mijn bedrijf: Groeiconfetti.

 

Groen en vrolijk

In (de confetti van) het groeipapier dat Groeiconfetti verkoopt, zitten zaden van bloemen en kruiden. Plant je dit papier in de aarde, dan komen de zaden tot bloei. Je geeft dus iets terug aan de natuur. Een mooie gedachte! Groeiconfetti wil de wereld graag wat groener en vrolijker maken. Dit doet ze met behulp van de vrolijk gekleurde cadeautjes en kaarten waarmee je iemand een persoonlijke én bloeiende boodschap geeft.

 

Vraag?

De producten van Groeiconfetti zijn voortdurend in ontwikkeling. Mis je iets in het aanbod of heb je een vraag over (de uitvoering van) een product, neem dan gerust contact met me op. Ik denk graag met je mee!

 

Hartelijke groet, 

Iris Hartemink

 

 

© 2018 - 2021 Groeiconfetti | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel