Prijzen en betaling

 

 

Prijzen

De prijzen op www.groeiconfetti.nl zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten. De verzendkosten staan vermeld bij verzenden en retourneren en worden automatisch in rekening gebracht tijdens het bestelproces. Voor zakelijke klanten kunnen andere tarieven gelden. Neem contact op voor meer informatie.

I.v.m. de kosten van het verzendmateriaal en de kosten die door iDeal en Bancontact per betalende klant aan Groeiconfetti in rekening worden gebracht, geldt er een minimum bestelbedrag van € 5,- excl. verzendkosten.

 

Betaling

Betaling vindt plaats op een door Groeiconfetti aangeboden betaalwijze. Dit zijn Ideal, Bancontact (voor bestellingen vanuit België), overboeking vooraf of betaling via factuur achteraf. Bij overschrijving vooraf vragen we je om binnen 5 dagen te betalen. Als de betaling niet binnen die termijn binnen is, vervalt je bestelling. Bij betaling via factuur achteraf hanteren we een betalingstermijn van 14 dagen. Groeiconfetti werkt samen met de betaalprovider Buckaroo. Als je betaalt via Ideal of Bancontact, zul je de naam van Buckaroo in je beeld zien verschijnen.

 

 

© 2018 - 2024 Groeiconfetti | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel