Verzenden en retourneren

 

 

Verzending


Bestellingen worden op maandag t/m donderdag verzonden. Bestel je vóór 14.30 uur, dan gaat je pakket dezelfde dag mee met de post. Mocht dit door onverwachte omstandigheden niet lukken, dan word je hiervan op de hoogte gesteld. Bestellingen die worden geplaatst op donderdag na 14.30 uur of op vijdag/zaterdag/zondag, worden de maandag erop verstuurd. Op Nationale Feestdagen is Groeiconfetti gesloten.

 

De verzending wordt verzorgd door Post.nl. Afhankelijk van het product waarvoor je hebt gekozen betaal je verzendkosten voor pakketpost of  brievenbuspost. Voor verzending gelden de volgende tarieven:

 

Nederland

Brievenbuspost tot 100 gram*                > € 3,50
Brievenbuspakketje vanaf 100 gram**  > € 3,95  

Pakketpost tot 10 kg***                           > € 6,75

                                    

Voor verzending binnen Nederland geldt dat er bij bestellingen vanaf € 75,- geen verzendkosten in rekening worden gebracht.

 

* Brievenbuspost wordt tijdens verzending niet gevolgd. Groeiconfetti is in dit geval niet aansprakelijk voor verlies.
** Een brievenbuspakketje met een gewicht van meer dan 100 gram wordt verzonden met een track & trace code. Deze code wordt verstrekt door post.nl en ontvang je via de mail.
** Pakketpost wordt tijdens verzending gevolgd d.m.v. een track & trace code; deze code wordt verstrekt door post.nl en ontvang je via de mail.

 

België

Brievenbuspost tot 100 gram               > €   4,65

Brievenbuspakketje 100 - 350 gram    > €   7,75

Brievenbuspakketje 350 gram - 2 kg   > €  9,30

Pakketpost tot 2 kg                                 > €  9,30

Pakketpost > 2 kg                                    > € 19,50

                                             

Voor verzending naar België geldt dat er bij bestellingen vanaf € 100,- geen verzendkosten in rekening worden gebracht.

Post naar België wordt tijdens verzending niet gevolgd. Groeiconfetti is in dit geval niet aansprakelijk voor verlies. Mocht je toch graag je verzending willen volgen, laat het ons dan weten. Je betaalt dan een tarief van € 13,00 aan verzendkosten.

 

Voorraad

Mocht een product uitverkocht zijn, dan is het in veel gevallen mogelijk om bij te bestellen. Heb je hierin interesse, neem dan contact met ons op. In verband met handmatige handelingen die moeten worden verricht om de producten tot stand te brengen, moet je rekening houden met een levertijd van 2 tot 4 weken.

 

Retourneren/herroepen

Het kan altijd voorkomen dat je iets hebt besteld wat anders uitpakt dan je had verwacht. Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit doe je door een mail te sturen naar info@groeiconfetti.nl. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Let op: om beschadiging bij breekbare of kwetsbare producten te voorkomen, moet de verpakking voldoende bescherming geven. Gebruik voor het terugsturen het retourformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits we het product reeds in goede orde retour hebben ontvangen.

 

De volgende artikelen komen niet in aanmerking voor het herroepingsrecht:

1. Artikelen die verzegeld zijn. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn deze producten niet retourneerbaar.

2. Artikelen die door Groeiconfetti tot stand zijn gebracht overeenkomstig specifieke wensen van de consument.

3. Artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn.

 

Download het retourformulier

 

Download het herroepingsformulier

 

 

© 2018 - 2021 Groeiconfetti | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel