Verzenden en retourneren

 

 

Verzending

Je bestelling wordt binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden. Je ontvangt een mail van ons zodra we je pakketje aan PostNL hebben overhandigd. Indien van toepassing (bij pakketjes vanaf 50 gram) ontvang je een mail van PostNL met een track & trace code waarmee je het pakketje kunt volgen.   

Groeiconfetti verzendt haar (brievenbus)pakketjes met zorg; het moet een feestje zijn om je pakketje te ontvangen! Bij elke met aandacht ingepakte bestelling zit een attentie. We vinden het belangrijk dat de producten ongeschonden bij de ontvanger aankomen en maken daardoor gebruik van stevige kartonnen doosjes en enveloppen. Hierdoor kunnen de verzendkosten bij kleinere bestellingen in verhouding wat hoger uitvallen.

De verzending wordt verzorgd door PostNL. Afhankelijk van het product waarvoor je hebt gekozen betaal je verzendkosten voor pakketpost of  brievenbuspost. Voor verzending gelden de volgende tarieven:

 

Nederland

Brievenbuspost tot 50 gram*                 > € 3,25
Brievenbuspakketje vanaf 50 gram**   > € 4,25  

Pakketpost tot 10 kg***                           > € 6,95

                                    

Voor verzending binnen Nederland geldt dat er bij bestellingen vanaf € 75,- geen verzendkosten in rekening worden gebracht.

 

* Brievenbuspost wordt tijdens verzending niet gevolgd. Groeiconfetti is in dit geval niet aansprakelijk voor verlies.
** Een brievenbuspakketje met een gewicht van meer dan 50 gram wordt verzonden met een track & trace code. Deze code wordt verstrekt door post.nl en ontvang je via de mail.
** Pakketpost wordt tijdens verzending gevolgd d.m.v. een track & trace code; deze code wordt verstrekt door post.nl en ontvang je via de mail.

 

België

Brievenbuspakketje tot 100 gram*       > €  5,90

Brievenbuspakketje 100 - 350 gram*   > €  7,00
Pakketpost 350 - 500 gram**               > €  10,00

Pakketpost > 500 gram**                      > €  12,00


Voor verzending naar België geldt dat er bij bestellingen vanaf € 100,- geen verzendkosten in rekening worden gebracht.
                                             

* Brievenbuspakketjes worden tijdens verzending niet gevolgd. Groeiconfetti is in dit geval niet aansprakelijk voor verlies.
** Pakketpost wordt tijdens verzending gevolgd d.m.v. een track & trace code; deze code wordt verstrekt door post.nl en ontvang je via de mail.

 

Voorraad

Mocht een product uitverkocht zijn, dan is het in veel gevallen mogelijk om bij te bestellen. Heb je hierin interesse, neem dan contact met ons op. Houd rekening met een levertijd van 2 tot 4 weken.

 

Retourneren/herroepen

Het kan altijd voorkomen dat je iets hebt besteld wat anders uitpakt dan je had verwacht. Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit doe je door een mail te sturen naar info@groeiconfetti.nl. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Let op: om beschadiging bij breekbare of kwetsbare producten te voorkomen, moet de verpakking voldoende bescherming geven. Gebruik voor het terugsturen het retourformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits we het product reeds in goede orde retour hebben ontvangen.

 

De volgende artikelen komen niet in aanmerking voor het herroepingsrecht:

1. Artikelen die verzegeld zijn. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn deze producten niet retourneerbaar.

2. Artikelen die door Groeiconfetti tot stand zijn gebracht overeenkomstig specifieke wensen van de consument.

3. Artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn.

 

Download het retourformulier

 

Download het herroepingsformulier

 

 

© 2018 - 2024 Groeiconfetti | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel